Helgens Händelseförlopp!

Tillbringat hela helgen i Sveriges framstjärt, Göteborg!
var ett riktigt bra tag sedan jag jobbade senast och det ver riktigt roligt att vara tillbaka på kaninum bland alla roliga människor och inte minst att gröna kompisar..... Kommit på att det skit bra att vara borta ett tag från de för då har man en massa ny energi som bara vill ut när man väl är där och kollar inte på klockan hela dagarna som man gjorde vissa dagar under högsäsongen.
 

Blev några mysiga promenader genom den folktomma parken, men vissa tappra själar hade pälsat på sig för att komma och tillbringa några timmar på Sveriges Största Nöje!!

        Jag, Emmy och Kanne på promenad!

Självklart blev det ett besök på Stage Door...mycket folk som vanligt men är man stammisar så fixar det sig alltid! =) Tack! Även den klassiska Ost & Bacon Burgaren stod på menyn och ett par öl sen var kvällen gjord.



Åter i skolan och laddad inför kommande Workshop vecka.... Sång och Dans klasser idag och fortsättning imorgon.

På Onsdag är det Pop & Rock uppsjungning för hela klassen. Fick Once In My Life med Stevie Wonder.
Även dags att visa våra egna kreationer inom dansen då vi ska visa upp en egen koreografi då...Hmmm Hur ska detta gå tro.

Funderade lite över den där nya Kalles Kaviar med banansamk, Hur tänkte dom nu? Och för att säkert få folk att köpa den måste dom lova i reklamen att den är FAKTISKT god..... Suck!    Knarkare!!


Idag släpptes biljetterna till årets Höstshow här i Bjärnum!! Bara att skrika till om du/ni vill komma!!


vet inte riktigt om jag sagt det men har biljetter till en av Spice Girls återföreningstunré i Europa! London i Januari.... Oj Oj oj!! Stop right now... thank you very much....!! Yeah!!



Glömde rapportera från TP-Uppseplet, Högst betyg! Allt gick över förväntan och vi fick verkligen vårt budskap förmedlat!! Även en hel del tårar strömmade ner från klasskompisarnas kinder!

      








image69  Puss!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback