I´m a surviver...

Jag överlevde....

Både Nollningen och festen igår.
Vanliga lektion till lunch sedan var det dags för den fruktade nollningen. Började med att vi fick springa tre varv runt huset i Ran Hamiltons anda, med tillhörande "koreografi". Möttes sedan upp av två tjejer från Red Bull som ville ge oss lite extra energi innan vi sedan hade en minut på oss att ta oss in till dansstudio 1 och utföra nästa uppdrag.

Väl inne i studio 1 låg högar med kläder med våra namn på, bara att ta på sig och se nöjd ut. Mina kläder bestod av, röda nätstrumpor, rosa tyllkjol, rosa linne i XS storlek, en röd skarf samt en mycket stilig röd hatt.

Sedan var det dags för förnedringsdansa inför tvåor och treor under ledning av de värsta av dom alla...
Svettiga och grymt taggad bar det av mot stan, tågade genom stan för att stanna på olia ställen och utföra tävlingar så som, äta marsmalhows, dans nollningsdansen, "skattjakt", bada i fontän, transportera ett kläckt ägg innanför kläaderna på alla, mata varandra med filmjölk och sist springa upploppet med ala i laget i en cykelslang.

Visste inte riktigt vad jag hade för förväntningar på mitt lag, men slutade med grym vinst. För varje vunnen tävling fick man en ingrediens till chokladbollar. så vi kunde baka med alla grejer, stackar lag fem, smörbollar blev det! Hahaa...

Avslutade dagen på skolan med en stor fest, roligt som attans att vara en av "dom" nu. Alla, dansade, drack och hade det allmänt jäkla trevligt. Halvseg idag, en aning förvånad?  NOT!


Dags för jobba imon igen, ska bli riktigt roligt faktiskt!


Bilder kommer upp här så småningom.... Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback