Jesus finns......I Malmö!

Senaste dagarna har bloggen funkommligt legat i kåma, ialla fal för mig.....


Igår gick Nöjesteatern i Malmö ut med vilka som fått huvudrollerna i den nya stosatsningen Hich School Musical...Visade sig att Carro, David, mfl av mina kära vänner fått stora roller. Galet roligt. Grattis!

Även Malmöoperan släppte nyheter omderas stora satsning på Jesus Christ Superstar i Höst...länge spekulerats om vilka som ska få de stora rollerna....Nu är iaf huvudrollen satt. Herr palindrom Ola Salo skall spela jesus!
Finns ju faktiskt ingen bättre o kul för herrn att komma tillbak till Musikalscenen lite.... han skall även göra en nyöversättningen på manuset. Intressant!

 image172



Idag är dagen då allt ljus på AKT I skall sättas....började vi 11 och har just nu (16.50) hunnit med ca 3....Härlig natt vi har framför oss....


Alla kanske inte vet de men haft ordentlig otur med mina kameror, senast gick den sönder i väskan hem till bjärnum från Jullovet.... Gaerahahaaaa..... Lämnades in på skitvaruhuset Ge-Kås hemma idag och fick beskedet att jag måste ha kastat den i marken typ o det skulle kosta 500 kr att bara skicka tillbaka den till leverantören och sen lika mycket som att köpa en ny för att laga den, kan ju inte stämma....åååhhhh
ska fan ringa sverker åström så han får slänga både samsung och ullared i den röda tunnan, typ 3:e samsung kameran som får en spricka i displayen....åhhhh emmigrerar snart!!


Imon är det den dagen då alla små äckliga kärleksfulla ynglingar skall pussas o ge varandra små fula presenter och kommentarer hela dagen. varför ha en dag för att visa att man tycker om någon. Oerhört fånigt, fan o folk e emot PRIDE!


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback