Sweden 12 points!??

3 Dagar har gått sedan förra inlägget......Känns som mitt skrivande har rasat i både kvalite och åtgång... Är detta ett tecken??



Iallafal, ikväll är det rep av showen vi skall visa för de sökande som kommer nu i helgen. Helt galet, imon är det exakt ett år sedan jag var en av de nervös små krakarna som sökte hit. vart har tiden tagit vägen??
Utvecklingssamtal idag....Hmmm ja vad ska man säga, snart är det dags för "Den blomstertid nu kommer" och näsdukar i massor!



Ikväll är det dags för semifinalen Nr 2 av Eurovision Song Contest med Charlotte. Hmmm...som varje år så är Sverige bara SÅ segertippat, hmmmm tror inte att man ska bry sig speciellt mycket om de där....
men men hoppas det går braför henne iaf. Det skrämmande är att nummret näst efter Sverige är Ukraina med ungefär samma scenshow. Sångerska i nästintill precis exakt samma klänning som Charlotte och fyra dansare/körare klädda i svart. Helt otroligt!

Det som känns skönt är att alla "skämtbidraag" i tisdagens smeifinal är utröstade. Har det blivit en annan trend inom Eurovision?? Härligt, Äntligen! Die Lordi, DIE!

image210

Sverige Vs. Ukraina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback