Systeryster Burma och Jag

Både födelsedagen och jazz-redovisningen är avklarade med gott betyg tycker jag. Födelsedagen avslutades med en mycket utmärkt middag som Christian bjöd på medans vi hejjade fram patrizia på Idol-kvalet.....hon gick direkt vidare, Härligt! Sedan var det fram med vinet och lite goa vänner så var kvällen gjord. Varje år som födelsedagen börjar gå mot sitt slut så får man lite ångest, även om man är vuxen. 19 är ett sådant där menlöst år på ett sådant där lätt-öls ljummet vis..... Vad är det som är så speciellt för 19? Att man måste vänta ytterligare ett år för att besöka systemet?.....Hmmmmm! Hoppa över 19 och gå direkt på 20 istället, alla skulle känna sjukt mkt tid!

# Läste nyss att Borkeback mountian kommer sättas upp som.......Opera! Konstigt!


Idag fyller min älskade Systeryster år, man ska aldrig prata om en kvinnas ålder men hon blir ändå 35!
Hipp Hipp Hurra!! 


Idag när jag gick till skolan var det kyligare än vanligt dessutom hade alla löv som ramlat av sina grenar samlat på olika platser så man kunde vada igenom små högar så där mysigt man bara kan göra på hösten. Alltid haft problemet att haft tråkiga och fula bilder i almenackan på September. Höstlöv, sniglar, döda träd, svamp m,m.
Vem fan vill ha en svamp på sin månad!! Inte jag.... 
Men kom att tänka på det att snart så måste man ju typ byta bilder på årstiderna för det stämmer ju inte längre.
Tänk er:



                           
        Juli                                                         November

Jorden måste må sådär härligt dåligt.......



Igår så rasslat förresten till i mobilen må ni tro! Fyra eller fem personer har skickat eller snarare vidarebefordrat ett sms är det står att vi för att stödja våra fantastiska vänner i Burma skall alla i hela världen bära rött på fredag.

För det första är jag lite förundrad av att så många i mitt umgänge har så många fantastiska vänner just i Burma, eftersom ingen av dem någonsin nämnt någon av dessa fantastiska burmaneser förut.

För det andra är det märkligt hur ett politiskt eller humanistiskt, personligt engagemang kan ersättas med att man med ett par knapptryck vidarebefordar ett sms till sin telefons adressbok.

Är det klart sen? Har man gjort en insats då? Är våra fantastiska vänner i Burma nöjda sedan?

Men egentligen, blir bara helt galen av tanken på det, såg klipp på aftonbladet.se nyss om en journalist skjutits till döds idag.....Sjukt!  Något måste göras!



Facebook tar upp allt större del av min tid vid datorn och allt verkar så enkelt där.... man kan "poka" lite och ge varandra små söta växter som till slut växer upp till olika groteska saker. Tack gud för du givit oss Facebook!




Marcus Hissar:

¤ Födelsedagar
¤ Facebook
¤ Presenter
¤ Fest
¤ Vin


Marcus Dissar:

¤ Vatten och regn på samma gång 
¤ För snabba streetkombinationer
¤
Träningsvärk
¤ Tvätt





Ta Hand Om Dig
Puss & kram

Marcus , Maggan, Marit, Helmer, Bunny vad Du vill...

image35

Kommentarer
Loken med ett O med prickar over som i sot

du ar sa snygg kompis, later som att du hade en fin och valfortjant fodelsedag!

2007-10-01 @ 16:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback