Irriterad på situationen...

Hela dagen har bestått av att vänta typ.....när jag väl väntade så var jag tvungen att vänta lite till...och sen till slut när väntetiden skulle va över så sket sig alltihop.


Marcus är irriterad på situationen och undrar varför det ofta blir såhär......Caroline kom hem!

image194

Puss

Taggad till tänderna...


Nu är det snart dags igen....

Torsdagen bjöd på resa till Göteborg med mysigt café besök tillsamans med Linda, Maria och Dagge. Fantastiskt roligt att träffa sina kära medarbeta igen. Speciellt nu innan Linda går över till "den mörka sidan" av parken, Gasten. Hmmm.... Man kan fråga sig varför men men....

Infomöte för Underhållning - Härlig stämning! Kramkalas och koasartat mycket nya människor som börjar jobba i sommar. Kommer endast ihåg Emma. Hahah... Nyheter i parken, säkerhetsgrejer, Lilla Scenen m,m.
Jag är nog en av de få som älskar infomöten, speciellt dom på Liseberg. Lite som julafton eller nått tror jag... man vet alridg riktigt vad som kan hända.

Ialla fal, en ny säsong på Liseberg betyder ju självklart en helt sprillans ny sprakande gnistrande otrolig säsong på STAGE DOOR, Haket som alla vill vara på. Dag som natt.... Vissa hade tjuvstartat förra veckan men igår var defenetivt premiären. Invigde nya söta små människor också.... roligt med nytt blod!


Stage Door...


        

  
Uppe kl 03.00 i natt för att köra mina päron till landvetter....en vecka av sol och värme i Egypten.... Fy fan!
Förresten är det inte jag som tycker det är ball med centrerat, bloggen knasar sig ( Som alltid)


Puss

     

Onsdag, inte mycket mer

Onsdag - Kvällens avsnitt av "Greys Anatomy" var fruktansvärt bra. Följde serien sen första avsnitten sen har jag inte rikitgt hunnit se det men nu förstår jag återigen att man verkligen inte kan missa de.... Fantastiskt bra serie!!

image188Imorgon är det möte i parken! Kul att träffa alla igen..... spännande med allt nytt folk!

Allt måste ha brakat ihop....

Ännu en dag av påsklovet har gått....


Det är tisdag kväll och ännu en dag av mitt påsklov har gått. Kan det vara mitt sista Påsklov i livet?. Bäst jag passar på att "påska" mig något alldeles förfärligt.
Dagen har bestått av att frinetiskt försöka komma i kontakt med Operan i Malmö angående biljetter till Jesus Christ... Alla försöka misslyckades. Telefonledningen blev tydligen så överbelastad redan innan biljetterna släpptes typ så allt sket sig. Fixade iaf mina biljetter över Ticnet! Tadahaaaa...

Monologer och sånger till diverse sökningar och skoluppgifter har även studerats till en viss del... Bör/borde fortsätta imorgon och då lite mer intensivt.


Nu är han min!
Har jag tur så kommer han på posten imorgon!

image186
So you think you can dance - Scandinavia började igår..... Ska bli kul att se hur vi kan mäta oss till Usa och originalet. Nando gick direkt från uttagningarna i Stockholm till Norge... Hejja Dig Nando!!
Kul när det kommer program som är lite mer seriösa om man säger så.


Kram i Handen!
Puss
Christian "Dobbie".... Killen som jag skrivit om mycket här tidigare. Killen i klassen som jag tycker så galet mycket om att det nästan gör ont i mig. Bättre vän kan man inte ha. Vet inte riktigt vart jag ville komma med inlägget men bara Tack för att du finns där med dina ibland utplattade lockar och stora leende.... Faaan! Ahh Tack Dobbie!

image187

Överbeslastad....

Jesus Christ Superstar med Herr Palindrom i Huvudrollen har premiär på Malmö Operan den 31 Oktober..

Biljetterna släpptes för ca 13 minuter sedan.... överbelastat när sedan 30 min tillbaka..... Gaaaaaa

image185

Full gång 19.15

Bygdegårdsfest var det som gällde och festfixarna var Martin och Brorsan....

Visste inte rikitgt vad jag hade att vänta mig...detta skulle liksom bli min oskuld av bygdegårdsfester. Härlig blandning av folk eller, blanding av bönder kanske man ska säga. Derome, Okome, Heberg jaa, alla småställen...

Sillmacka och SNAPS som tilltugg vid anländande, fatta, Snaps, det var upplagt för fylleslag! Men kvällen fortsatte förhållandevis lugn. Vet inte om det är en speciell rit man gör för att visa tacksamhet och glädje men så fort man skall sjunga de fina små visorna till drycken skall alla upp på stolarna och stå. Helst försöka överösta varandra också. Redan 19.15 ca 40 min efter allas anländande var de uppe en första gång. sen dröjde de inte länge..... kanske en 7 gånger upp och ner under loppet av en timma.

Fantastiska bygdegårdsfest! Du har varot utrotad och förbli så gärna så!Folket verkade trvias i alla fall och FACE -84 var goda underhållare både till mat och dans. För dansa kan ju varenda människa i bonde-Networket.....Thihii....
Idag är nog den kallaste dagen på hela året
.... trost att vi är inne i Mars, Nu vill jag ha vår..Så man kan få byta till vårpälsen.... På tal om vårpäls, Hittade en fantastisk modellbild från mina yngre år som utställsobjekt!

image184

Glad Påsk!

Långfredagen är förbi utan någon större fara då det gällde att ha långtråkigt eller tänka speciellt mycket på snubben som tydligen led för mig....Hmmmm..


Ville egentligen bara önska alla min kära vänner en riktig:

Glad Påsk!!
image183

Klass 2 Varning!

Pga av klass 2 Varningen för mycket vind och snö bestämde vi oss för att åka hem redan igår kväll....


Var på Hässleholms Kulturhus och såg genrepet för Casino Revyns föreställning med Lärare Martina i spetsen. Revy är ju alltid revy, inte riktigt min humor men kvinnorna raden bakom hade roligt iaf. Var mest spänd för nummer 8 "Arken" Ett helt Ark-medley i jazzversion, visserligen bara it takes a fool, die young och worrying men ack så roligt att se..... Bra jobbat Martina!

Körde efter första akten för snön.....


Vet inte riktigt hur många som såg förra helgens final i Melodifestivalen, har iaf fått spatt på denna låten och versionen sen dess..... ursäkta mig men kan inte släppa den!
 
Väldigt skönt att vakna hemma igen och snön den faller fortfarande utanför....
Imorgon är det Brors Påskfest....Då Jävlar!!

Minner mig tillbaka....


Snart så...

Skåne är chockat av den kyla och snöoväder som dragit in..... Det enda som finns att prata om i denna lilla by. Samma by som förövrigt alltid köper plastblommer till sina små fönster som matchar gardinerna. Helt otroligt!

Nu är vi inne på de sista skällvande timmarna i skolan innan påsklovet praktiskt taget börjar...... 14.20....DÅ!


På lördag är det brorsans fest.... Inte riktigt mitt Network som kommer men vafän, e  det fest så e det. Får se hur det kommer att bli och kommer säkert göra en redogörelse här.... Spännande!


Den franska kvinnan med tumörsjukdommen i ansiktet som ville ha dödshjälp men som blev avvisad det hittades igår död i sin lägenhet. Tyder på självmord. Tragiskt! vet inte riktigt hur jag skall ställa mig i den frågan men ahhh vette fan....


Snart är det Påsk.....           image182

Musikaltajm....

Fördriver hela förmiddagen med Musikteaterkunskap i Salongen. Sondheims musikal "In To The Woods" på storbildstv.... Svårt att hålla sig vaken även om musikalen är hystersik rolig i mellanåt.


Inget kaffe och ingen träning för magens skull....
In i salongens mörker igen...

Hero i snöshit....

Showperioden är avslutad och alla är nu tillbaka i skolan för vanliga lektioner....


Söndagen bjöd på solsken och känslan av att Våren var på god väg att komma....ca 24 timmar efter låg ett ca 15 cm tjockt snötäcke över hela byn.... Vart fan tog våren vägen.


Börjat med Interpretation idag, roligt ska det bli..... fick låten, Grow for me från Little Shop Of Horrors...


Charlotte Perelli gick som segrare ur finalen i Melodifestivalen 2008 i Lördags. Inte riktigt hunnit elelr orkat vara speciellt insatt i årets tävling. Tyckte Bröderna Rongedal skulle funkat bra men Hero med Charlotte är faktiskt också en helt reko låt. Lite sådär härligt kräkvarning för man vet vilket nästa rimord är som följer men men schlager....3 dagar kvar sen är det påsklov som gäller.....kan inte säga att jag inte är lite småsugenHe påré!

Understudy....

För lite sömn, dålig mat och på tok för stressad har gett resultat i magkatarr.... suck.
Finns inte så mycket mer att säga...
Blir Lilla Scenen i sommar i alla fal... Fick jobbet som understudy för huvudrollen.... Tjooohej....

image181Snuttan har roat sig med att lägga upp de allra vackraste bilderna på facebook.....måste bara ge några smakprov, håll i er!
image179
image180Hem och dricka proviva.....

Åderrock i halsen...

Helgen är förbi med ytterligare tre föreställningar genomförda...

Showperioden har en förmåga att försvinna iväg så fort, lite för fort....Showen flyter på och lärarna är nöjda med oss. Körde sista gången på skolans scen igår. På onsdag flyttar vi in till Kulturhuset i Hässleholm för att fortsätta där med ett par föreställningar. Roligt att köra lite på stor scen och större salong.

På Lördag har jag min ansamling anhöriga och det ser jag verkligen fram emot.

Nyss hemkommen från Göteborg och audition för huvudrollen på Liseberg i sommar. Blir alltid sådär härligt stressad innan man skall göra något. Kan inte sitta still, kissreflexerna sätts igång, gång på gång och det liksom pirrar mellan munnen och bröstet. Hmmm....
Kanske inte helt kalasnöjd med mitt framförande men skall väl inte heller klaga. Får väl se hur det går.... Men hade var förbaskat roligt ändå.... Känns lite som att jag inte har något att förlora, den gröna pälsen väntar ju på mig även om det där med riddare inte var min grej =)Min finaste vänner, Caroline, Sara, Mathilda och Linda var nere i helgen och såg showen, Betydde otroligt mycket.
Imorogn lyfter planet med Caroline ombord mot Australien. 9 Månader skall vi klara oss utan henne... Galet. Grät som ett barn då jag var tvungen att säga hej då i Bjärnum.... Sorry men e man blödig så e man!Sverige har gjort det igen..... Varför välja Nordman framför Carola och Andreas johnsson...ibland får jag åderbrock i halsen på det här landet. Likadant som när dom slutade gjora Happy Meal som man kunde bygga upp tilla fina grejer....fan.....


Koppetikopp......Koppetikopp....

Tänker...

Kan inte sova av många olika anledningar...
 
Sitter uppe och tänker och det enda jag har ork till att göra är att gotta mig i alla spaltmeter artiklar och filmklipp som från Ola Salos pressdag. I fem timmar satt han tillsamans med olika reportrar och diskuterade rollen som Jesus. Fantastisk!!  

image178


Borde sova....

Hade en trevlig dag i Göteborg igår med studiebesök på Balettakademien och Dansforum. Fick inte veta så mycket nytt. men men trevligt att träffa gamla vänner igen. Speciellt dom man inte sett sen i somras.
Lite strötid på stadens gator....lockade folk till shopping. Lockade mig till Jensens Bof house....Kött!! Mums!

Kvällen spenderades på Göteborgsoperan, Först rundvandring med den härliga guiden Rolf. (Samme man som var här ett år tidigare), även skämten och ordvitsarna hade en utgångendatum tid.... Luktade mögel om både gubben o hans skämt. Men men... Stötte även på den gamle Bjärnums eleven Niklas Andersson, Vissa fick sitt stjärnmöte och jag en diskussion huruvida den Kaninternationella Morotsdagen skulle bli av och om han skulle komma och sjunga kaninsångerna iår igen. Trevlig kille! Efter rundvandringen var det dags att se Niklas föreställning, My Fair Lady, Där även, Malena, Camilo och Alexander var med.... Galet roligt att se lite känt folk på sen. Fantastisk föreställning och Herr Lycke var enastående i rollen som Higgins. Även Camilo var bäst som den snygga hästen! Cred till dig!
Fan...sova.... jaja
Snart ska man upp igen.....Pallar inte...

Extreme Mega Flasch Ultra XXL Ultra Giga Mega Party!

Premiären är gjord utan större missöden och lika så andra föreställningen....

Om man sen kommer till Premiärfesten som vi valde att lägga dagen efter för att kunna festa ordentligt blir det SVART!
Alla samlades på byns stolthet, Tre Hammare för att fira den lyckade premiären med en bit mat och lite god dricka. Allt verkade gå helt smärtfritt fram till en början men sen så.... Alla ahade laddat så hårt inför den sena premiärfesten så man kunde liksom känna doften av ambulans och magpumpningsmaskiner, Härligt!

M I N N E S L U C K A !

Efterfest är något som är så nedrans överskattat, alla pratar om det men blir aldrig någon vidare hit, förutom i Bjärnum City! Alla samlades Hos Johan, Sara och Elia, i mitt grannhus för att fortsätta kalaset efter stället stängde.
Herre Gud! Elever och lärare låg på samma nivå för en kort stund.....menar då typ golvet.

Överallt var det folk, gala dom attans, LUS:are, M1:an och lärare.....alla var samlade av ren kärlek! hahah
Festen var inte längre en efterfest utan en:
Extreme Mega Flasch Ultra XXL Ultra Giga Mega Party!

Vaknade upp dagen efter, lite före lunch med en obehaglig känsla av att inte veta var jag var och den stora frågan, Vad fan hände...? Tror inte rikitgt någon kan svara på det, väntar med spänning på att få se alla bilder som togs under kvällen.....Blev på tok för rastlös i min bakisångest liggandes i soffan i går (söndag) så var tvungen att ta mig hem till Falkenberg. Bror var söt och hämtade mig i Halmstad. Lite tradition att kolla på "I En Annan Del Av Köping" hos honom och Sofie. Fan, grät nästan när de tog emot pris på kristallengalan igår.... Galet gulligt!

På Måndag åker Caroline till Australien för att vara borta i 9 Månader.....förtvinar bort redan nu.....


Puss