Bildrapport

Det är på sommaren staden börjar leva... 
         

Två dagar av ledighet spenderade Robin och jag nere i Falkenberg... Nattlig promenad på stranden med Mathilda och hennes älskade Alex. Han även med en båttur som skulle leda till vattenskidor, slutade med sjöräddning. Lång historia!
            

Natt-rapport

Temperaturen har sjunkit till mänslig för tillfället....

Legat hemma och sjukskriven från jobbet nu i två dagar. Sprängande värk på höger sida av ansiktet. Att jag aldrig lär mig hur man ska göra för att hålla mig frisk. Ni ska veta att det är inte det roligaste att ligga inne när solen strålar och det är typ 30 grader ute... För när det är 30 grader ute är det typ 40 graer i vår takvåning.... Härligt!

Men nu nattetid är jag pigg efter en hel dags sömn och kan börja leva igen när det inte är fullt så varmt. Balkongdörren är öppen och svalkar ännu mer. Det doftar verkligen sommar nu.  Imorgon börjar min "semester", och sträcker sig ända till lördag. Skönt, ska försöka bli frisk på riktigt!

EuroPride har inletts i Stockholm. Hade vart bra roligt att vara där men blir inte så.
Kanal 5 har någon Homovänlig vecka, hahah blir lite lätt trött. Allt innehåller något som har med pride att göra. Det konstiga är att det bara visaas upp det dåliga med att vara HBT-person, Folk som mördas och misshandlas. Fan kolla på alla andra som e glada också... Såg förrsten en riktigt bra film nu ikväll som tillhörde kanal 5:s homotablå: "Unexpected Love" hette den. Riktigt bra!


Love To You All


Psst....

Förresten är det numera är det inte bara förbjudet att lämna sina stackars djur i bilen när solen strålar som mest. Det gäller även alla barn. Bara så att ingen misstar sig.... Suck

Inte igen...

Återigen besök hos läkaren....

Kasst men sant, Bihåleinflammation och något annat virus. Ingen fysisk aktivitet och mycket sömn rådde dom mig. Blir till att käka penecelin igen. Dansa och le.... suck

Feber och ont i kroppen, gör att man bli sängliggandes, fan solen skiner....

Kyss


Detta har hänt...

Kort sammanfattning...

Föreställningarna som Riddare Rosentagg i Söndags gick kanonbra. Toppbetyg! Kaninerna var grymma som alltid, mycket och glad publik och då blev även jag glad.
Hade en massa vänner som var där och kolla. Oerhört glad att ni kom! Betyder jättemycket!
T A C K ! !
Sommaren 08 har inneburit en hel del biobesök för min del. Bra rabattkort och en massa olika filmer.
För exakt vecka sedan såg vi Mamma Mia, för min del för andra gången. Sjukt bra! Idag var det tänkt att se Sex And The City men vid ankomst till biografen ändrade vi oss hastigt till : "Every Boy Loves Mandy Lane", Skräckis.

Samtal med kvinnan i kassan:
- Vi hade tänkt att se SATC, men den där Mandy Lane är det en skräckis
- Ja det stämmer
- Men är den bra då?
- Jag har då inte sett den men den ska va bra om man gillar sådan slags film...
- Jaså, vadå för slags film...?
- Ja ni vet, ungdomar som mördas!
- SKITBRA den tar vi!!

Hahaha, Filmen var väl kanske helt okey. Lite tradigt med skräckisar, blir aldrig rädd längre som när man var liten och hade sett Scream eller Jag vet vad du gjorde förra sommaren.... Men Men


Nu är det bestämt!
Kommer hem Torsdag och Fredag i veckan, Ska bli roligt....


Ps. Repris av Allsång på skansen, Anders Lundin vrkar ha lite åldersnoja eller nått. För små kläder med ändå lite piffig, Funkar inte riktigt, kan ingen hjälpa honom?
På tal om allsången, Imorgon Tisdag eller typ idag om man ser till klockan så skall Stefan min sånglärare från Bjärnum vara med och sjunga med sitt band VOCAL SIX... Missa inte!!

Peppar peppar

Nyvaken, det är lördag!

Imorgon är det dags att köra Lilla Scenen som riddare Rosentagg igen, Tjoooohej.
Vaknade dock upp nu med fruktansvärt ont i halsen, peppar peppar... Varm dricka...

Sonny och hans polare kommer om 3 minuter..... måste springa!Hejpå´re

Utanför hörs folket...


Balkongdörren står på glänt, Man hör röster utanför och musik som spelas ifrån huset mittemot. Det är fest...
- Va fan kom nu ´rå! skriker en tjej på gatan, hon verkar så där fylleirriterad.
Från stereon i hörnet kommer toner av Eva Cassidy,  allt kommer bli tror jag,  en vacker dag.
Kroppen ömmar efter dagens hårda arbete och jag längtar efter att få krypa in under täcket, dock ensam.

Någon visslar..... Undra vem... Inte speciellt bra, ganska så enformigt.  Jobbet kallar imorgon och det är dags för
Marcus Göran Helmer att tacka för denna dagen!

Det är Fredag och det känns lite vemodigt...


I´m getting tired...

Sjuuukt rolig dag på jobbet idag....

Bob gav järnet på Lilla Scenen samtidigt som Jenny och Iris flippade som även dom alltid gör.

Anders Eklund är nu dömd för mord p två människor. Frågan är väl bara om han kan stå skyldig till ytterligare brott som genomförts genom åren.  Nyss sett klipp från förhörer, en helt oberörd man berättar om vad han gjort med sina offer. Fan jag blir rädd. Men vad är det egentligen som gör att folk begår brott som dessa? Taskig uppväxt? Inget godis på lördagar eller? Kan någon svara??Tidningarna ger sig fortfarande inte. Stora artiklar just nu om hur FARLIGT Liseberg är. De har gjort en lisa på de 48 olycksfallan tidigare i år. De ena dummare efter de andra, "Man slår i huvudet i taket på en av farfars bilar", "kille slår i läppen när han kliver ur balder". Men Shit! Släpp det nu!
Olyckor händer överallt och så är det bara!Dags igen

Två dagar av ledighet har återigen gått..

Känns som det är väldigt kort mellan varven som jag är ledig två dagar, Hmmm...är det för att jag har speciellt roligt? Inte roligare än vanligt tror jag.

Igår var dagen då Marcus hann med ganska så mycket av de som han länge velat.
# Tvättade, första gången i nya tvättstugen....
# Uppgraderade sitt telefonabbonemang, Ny telefon!!
# Beställda bredbandet kom och jag kopplade in det, SJÄLV!
# Mysigt fika med Hatti...


Det var en bra dag alltså.....

Blev uppringd av Hallands Nyheter angående olyckan med Rainbow på Liseberg som inträffades i Tisdags. Trist det som har hänt och beslutet på att Rainbow ska skrotas för gått är nu lagt. Mycket skriverier och blir fruktansvärt irriterad när man själv har en del av svaret men överallt annars står det annat, folk som krossats mot marken och det var tydligen blof överallt.... shit! Jaja... Idag var det tydligen dags igen, Lisebergstornet stannade och ett gäng människor blev fast ett par timmar. Trist det med, men saker händer!


Denna veckan är det tomt i sängen bredvid mig....echo echo....

Tadahaaa....

Nu är den i min ägo...Regnbågen har falnat....


Dagen har varit elt fantastisk på många sätt....tills...

Gjorde Lilla Scenen som Bob med Marcus rom Rosentagg, dagen gick förhållande vis fort och hade massor av energi på scen, Roooligt....
Klockan 00.00 i natt klingade det till på kontot, Lönen är här! Hallelulja!!
Men sen, efter en lång varm dusch efter jobbet, på jobbet. var katastrofen skedd.

Rainbow, en av attraktionerna på Liseberg hade av okänd anledning gått sönder med ett antal skadade som påföljd. Vet inte exakt vad som hänt och det vet nog ingen, Folk spekulerar tills de värsta kommit på tal, som det alltid blir,
Fjäder------------------------> Höna! Taddaaaaaahh
Folk sprang fram och tillbaka, telefoner ringde och allt var i stort sett kaos på jobbet. Många fick sin dag förstörd och många var ledsna, Var grymt jobbigt att se alla fotbollsgäng från nu pågående GOTIA-Cup som förbrilt försökte få kontakt med alla sina anhöriga..... Jaja, Hemskt det som hänt men hoppas att ingen blivit allt för skadad!

Mina tankar går till alla som är berörda!

Bindningstid??Vissa stunder när man minst annar det så rasslar det till....

Som nu tex. ordnat både nytt elabbonemang och beställt bredband till vårt kära psyke..... kan riktigt höra hur vuxenpoängen rasslar till... Känner mig megavuxen för tilfället...

Ladda Mp3:n med nya musik och sen mot jobbet, sminka idag igen!För att hylla Hanna och hennes fantastiska humor:

Dagens Land: Peruk

Regnbåge över staden...

OtrOOoooligt rolig dag i parken idag...

Jourtid på schemat örvandlades till Tema-Pass "Djur" då Max vart sjuk för dagen. Tråkigt för honom, desto roligare för mig. Fri tillång till parken, tre timmar med "Tjuv Å Polis - Tema".  Hysteriskt roligt, Med Jimmy vid sidan av som tjuvkompis regerade vi. Hade en outtrötterlig energi......till en början. Hahah... Idag var dagen då man fick passa på att leka av sig i parken som man inte gör annars.

Efter lunch, två timmar med pirattema, dock lite lugnare men ack så roligt!


Kroppen känner av den fysiska aktiviteten och vill lägga mig under en sten ungefär. Vädret är tokigt, sol, regn, åska och allt på samma gång. En gigantsik och vacker regnbåge sträcker sig över hela staden....

Pssst... Vickan, finaste victoria av dom alla från Bjärnumsklassen ringde nyss. Stod på Winnerbäckskonsert i Västervik. Publiken skrek och lars stod på scen och sjöng om hur sommaren är i Falkenberg!
Faaan, vad jag saknar dig Vickan.....

Mamma mia....

Äntligen var det dags

Igår gick Succémusikalen, Mamma Mia upp även här på de svenska biograferna. Äntligen säger jag och säkert mångamed mig. Förväntningarna var höga och var spänd när söta Linda och Jag kom i biografen. Passade på att vräka i oss lite pasta och kötfärssås hos Linda först, Mmmums Gott!

I den fullsatta salongen var stämingen på topp och redan under reklamen kunde an känna av att alla var med. Självklart var valet enkelt när det gällde popcorn/läsk menyn, De största, ska det va så ska det ju va! Eller hur!
Ljuset dämpades och sen var vi fast.....

En genomrolig, i vissa stunder löjligt enkelt gjord film, Publikfrieri så det de skrek om det. Ett manus som man väl känner igen om man sett scenuppstäningarna och ett slöseri med vackra naturbilder från Grekland gjorde det hela ännu mer underhållande. Musiken känner alla igen men alla sånginsatser i filmen var kanske inte klockrena även om de försökt "fixa" en del i datorn blev det bara stelt. Men iaf. Så mycket musikal så en sockerchock är nära och vi studsade ur salongen med kramp i mungiporna. Ett ord som är säkert, Meryl Streep, vilken kvinna!

Spring och se!!

Trailer!!

Rekord!


Idag hände det.....

Vi slog rekordet i sminket... Jenny, Isabelle och Jag, var det som gjorde det. Med parken överfull av semesterfirar och annat sminkade vi hela 124 kids. Helt Galet! Roligt när det är mycket att göra.

Imorgon är det Riddare som gäller... Koppetikopp....

Datumet för mig som Huvudrollen Rosentagg är Återigen ändrat. Nu är det alltså:
Söndagen den 20 Juli
Kl. 13, 15 & 17Sommarens grej:
Vattenmelon!!

Glaaaaaaaaaaaass...


Ligger i min sjukt stora säng med Robin...

Vi bälgar i oss glass och tittar på den fantastiska filmen, "Masjävlar"


Bara så ni vet...


Fröken Eliasson på återbesök...

2 kvällar av hysteriska skrattanfall och allvarliga samtal har gått...

Fröken Eliasson har fögyllt mitt liv änu en gång.
Med åren från Lekis till högstadiet tillsammans i ryggsäcken finns det mycket att prata om.
Och inte minst skratta hysteriskt åt. 
Som, den gången då Olof fullständigt misshandlade stackars Anna för hon uttryckte sin förtjusning över honom. Eller klassikern då Nora och Jag rök ihop angående om lujset skulle vara tänt eller släckt. Jag, träffsäker som jag alltid är, träffar Nora precis vid ögat med en flygande Kapplastav. Sedan efteföljer en fullständigt hårresande jakt genom skolans lokaler tills hon slutligen får tag på mig och sliter mig i håret.
- "Ha kändes knappt" fick jag ur mig när jag var klar. Fast ville egentligen bara brista ut i stora tårar.....

Galet roligt att vi funnit varandra igen, den överkaxiga bruden med taskig attityd mot allt och den vilsne killen...Nora är en kvinna med Extra Allt helt enkelt! Med sin diet på enbart riskakor och underbara skratt kan jag hänga med henne precis hur länge som helst!!Tillsamans njöt vi då vi sökte igenom Facebook på gamla, ragg, bundisar, hatobjekt och fullständigt obetydelsefulla människor från tiden i skolbänken. Många höga skratt. Hann även spela en hel del älskvärt Nintendo...
Varför är det altid så att alla tycker mindre om Luigi än Mario?? För att han har grön mustach??

Marcus Hjärta Fröken Eliasson
  

Måndag, Let me love you...Måndag- alltså dags för ännu en kväll med Lotta Engberg och hennes allsång på stora scenen i parken. Artistutbudet har väl hitills varit lite torrt med artister som svante turesson, stefan andersson m,m. Men dag var det den dagen då små små spröda flickhjärtan skulle stå i brand från den stund då grindarna till parken öppnades. Det var nämligen tre unga män på besök. Alla hemmahörande i Idol-träsket. Mattias, Danny och Erik eller E.M.D som då så piffigt heter.

Bakom stora solglasögon och enormt mycket styling entrade grabbarna scenen med en rejäl potion självförtroende och kaxighet. Kan inte va helt lätt att va förföljd så.... stackar pojkar. Haha...

Datumet för nästa show med mig som Rosentagg blir INTE Tisdagen den 22 Juli som jag skrev igår utan söndagen innan, alltså den 20 Juli och eventuellt en helg i augusti. Ska försöka uppdatera datumen så fort jag vet....


Soffan- Ja hörde detta, kanske kan komma de nya datumen. Ja jag möter upp er imon. Kul!!

Hot, hot, hot...

På tok för hög kroppstemperatur....

Nu har det varit ett par dagar med kaotisk värme. Utan förvarning blev det pangvarmt och då får Marcus lite ångest. Alla tjatar om att man måste "Passa På" att vara ute när väl solen tittar fram. Visst är det väl så... men min kropp slutar att fungera liksom när det blir för varmt på kort tid.

Haft besök i helgen, Anton och Nico, två av mina favvograbbar från Bjärnum kom hit med tilhörande polare. Anton skulle flytta in sina grejer i sitt rum och Nico med tillbehör skulle gå och se Bruce Springsteen. Oerhört stort rabalder om den där Bruce.... Trodde de var han som sjöng Summer 69 men det var de tydligen inte.Kan med glädje medela att nästa gång jag gör huvudrollen som Rosentagg blir Tisdagen 22 Juli!Klockan är 01.14 och jobb imorgon, Dags att titta på kudden lite. 
                                            God Natt...


Still going....


Klockan är på tok för mycket och sitter fortfarande vaken...
 
Vaken i min "nya" KING Size säng, i mitt nya rum. Allt känns skitbra!
Balkongdörren är öppen för att svalka, trafiken hörs och det fläktar in lite lätt, men inte de minsta kyligt. 
Saknar en kopp glögg så är jag i Winnerbäcks visa...
Precis blivit lämnad själv.....sova själv i natt. Blir en vanesak att sova bredvid någon.
Saknar det redan, fånigt!
Någon gör mig i alla fal oerhört glad!


Två dagar av ledighet av svept förbi, besök av Jonna i två dagar. Har varit grymt roligt att ha henne här.Blir lite anti att vara ute när de blir såhär tokvarmt som de vart de två senaste dagarna, känner mig som en dålig människa men försöker strunta i det. Vattenmelon är inköpt och värmeljusen tända!


Allt händer den 4 Juli

¤ Nico och Anton hit, gud vad jag saknar vissa från Bjärnum.....

¤ Missar The Ark:s enda spelning i Sverige imorgon, Sundsvall och Gatufesten. Känns lite halvjobbigt men ska se till att  glömma det tills på lördag morgon.


¤ Kålle och gänget har premiär på Pippi nere i Falkenberg. Känns förjävligt att inte va med.....saknar alla!


Hej På´re


"Dansa och le, nu svänger vi med benen...."

Så var även gårdagen avklarad som Riddare!

Gick ännu bättre och var ännu roligare än i måndags. Ungarna var helt med på noterna och stämningen var på topp.
Nu är jag helt slut efter två dagar... Hahaa Idag har HN, Halands Nyheter publicerat en spalt om mig. Hahah "Drömrollen"
Ska väl egentligen bara vara glad.


Märker att jag e för trött för att kunna skriva ett vettigt inlägg....

vi hörs!


"Dansa och le...."