Mamma mia....

Äntligen var det dags

Igår gick Succémusikalen, Mamma Mia upp även här på de svenska biograferna. Äntligen säger jag och säkert mångamed mig. Förväntningarna var höga och var spänd när söta Linda och Jag kom i biografen. Passade på att vräka i oss lite pasta och kötfärssås hos Linda först, Mmmums Gott!

I den fullsatta salongen var stämingen på topp och redan under reklamen kunde an känna av att alla var med. Självklart var valet enkelt när det gällde popcorn/läsk menyn, De största, ska det va så ska det ju va! Eller hur!
Ljuset dämpades och sen var vi fast.....

En genomrolig, i vissa stunder löjligt enkelt gjord film, Publikfrieri så det de skrek om det. Ett manus som man väl känner igen om man sett scenuppstäningarna och ett slöseri med vackra naturbilder från Grekland gjorde det hela ännu mer underhållande. Musiken känner alla igen men alla sånginsatser i filmen var kanske inte klockrena även om de försökt "fixa" en del i datorn blev det bara stelt. Men iaf. Så mycket musikal så en sockerchock är nära och vi studsade ur salongen med kramp i mungiporna. Ett ord som är säkert, Meryl Streep, vilken kvinna!

Spring och se!!









Trailer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback