Plåtkorven 2000

Sitter i en korv av plåt och annat material som rör sig ganska så fort för att just vara en korv av plåt. Hur funkar tåg egentligen?


Fördriver tiden med filmen Rattatouille, inte mycket för animerat men den funkar. Orkade inte riktigt se klart hela...ägnar mig resterande tid att lyssna på Höstshows låtarna, börjar bli lite uttjatat nu....

image101


Fortfarande förvirrad över klockans tillbakavridning igår..... bra med en extra timma till sömn men förvirrar mig!!

Fröken Möller...

Sitter i sängen och lyssnar på skriken av en galet bra människa som är superlycklig över sitt nyinköpta Mario Cart, Mathilda! Var ett tag sedan vi lekte sist men nu är det som vanligt igen.... Är för kass på just Mario Cart så väljer frivilligt att inte deltaga.....

Börjar prata minnen och viker oss av skratt.... Polishistorian är fortfarande kvar i våra minnen, lika så minnen från den natten vi valde att stanna uppe hela natten trots det var skola dagen därpå för att ha filmmaraton....sov endast 45 min, Pepparkakshusen, milkshake på Mc Donalds och många fler.

Delat allt med bruden bredvid.... Glädjer mig att denna 19-åriga kvinna gäljer sig åt saker som att fånga en klase bananer i ett tv-spel.... Inte många som kan skylla ifrån sig på Mario som hon!

               God Natt!!

Falkenhell....

Gjorde ett förhållandevis kort och meningslöst besök på några av Falkenbergs krogar igår kväll.
Roligt att träffa alla vänner som man inte sett på länge.... men som vanligt.... stan är den samma!!


   Karaoke hos Johanna....
                                        Lovisa -Smaken du aldrig glömmer!

Inkommande samtal 02.54 från .....

Fördriver min tid framför datorn i mjuiskläder tittandes på olika klipp på Youtube samtidigt som jag vräker i mig salta pinnar!


Besökte Sveriges största varuhus tidigare idag, nämligen Ge-Kås. Denna trevliga, hemska, stressiga, och framförallt hektiska plats för människor som är ute efter billiga grejer. allt från tamponger till kexchoklad kan man fynda!Har planer efter att ha fått ett väldigt roligt samtal inatt kl 02.54 att gå ut ikväll. Innerst inne vet jag exakt hur det kommer bli, Samma gamla folk som är ute och jag kommer sucka åt både stans utbud och min inbillning att det hade blivit bättre ca 01.14 och sedan bege mig hemåt igen utan att fått speciellt mycket ur kvällen. Men nu sitter jag här igen och hoppas på att det kanske kan hända något roligt just ikväll..... Så vafan....

Saknar Fröken Sara Snuttan Sturesson något så fruktansvärt mycket så det inte är sant. Hon är där borta på irland och passar barn typ, kommer hem om ett par veckor och då ska jag krama på henne. Saknar dig Gumman!!Ta hand om er där ute!

Snart kommer det....

Jag börjar se ljuset i tunneln och känna doften av tunnelbannan.......
Tillbringade kvällen i min säng Emma, Anton, Isak och Christian och skrattade oss igenom ett antal avsnitt av 1991 års julkalender, Sunes Jul! Att denna fantastiska julkalender inte kommit till mig är lite smått oförståerligt!

Ibland är det skrattretande vilka fantastiska människor det finns..... kanske inte alla men dock de nämnda här ovan....trivs galet bra med dom! Snart blir vi sambos, Emma och jag..... hon är även en trogen läsare av min blogg så Halleluja!!


På väg till skolan sitter det en hund i trädgården och ylar....tror han vill ha en vän!Inget att tillägga mer än lite fin-fina bilder från dessa två intesiva veckor av repetioner.

                                                       
                                                                                  Emma! Nya Sambo!!                                     

image88   Detta är vå egenhändigtgjorda Kramruta!
Precis vad det låter som, Känner man sig lite dyster och behöver en kram är det bara att ställa sig inom silvertejpen med hjärtan på ( som jag målat) så kommer det en kram!! det kan behövas en och annan kram under deaa vidriga förhållandena!


Imorgon är det sista dagen på dessa två veckor som både har gått snabbt som attans men även varit jävligt dryga.
Då väntar oss ett härligt lov på  9 dagar av lyx. Tåget går hem mot Falkenberg och med mig ska jag ha Sofia...
Världens bästa kvinna från Kinna!!

Hoppar på X2000 mot Stockholm på Måndag, Härligt! Älskar huvudstaden och ahr många vänner man ska krama lite på, inte mins systern min!

Under några av de få lediga minuterna under dagens rep satte jag mig vid datorn och fick för mig att söka på mitt namn på Altavista. Till min stora förvåning fanns det då ne hel sida om mig och min släkt. Släkttråd, bilder, årtal och allt! Skumt men ändå roligt! Den fantastiska bild som fanns att beskåda på min sida var:
image90


Inte många barn vid den åldern som har konsten att charma sin publik på det sättet.
denna bild får även avsluta dagens inlägg med en svag avsmak av gamla minnen från mitt liv.
Som den gången jag höll på att drunkna på Gotland, Då jag som 5 åring lekte delfin i bassängen, dock för nära kanten, några färre tänder och 6 stygn i pannan, Då Jens ( min bror) hetsade mig till att bada i en grävskopa med regnvatten på baksidan av ladan......Härligt! och icke att förglömma de två gånger jag lyckats ramla ner för stenmuren med åkgräsklipparen!    Tack!


Lägenhet Hej Hopp!

Det har nu blivit bekräftat! Det finns läsare av min blogg!!Inte mycket mer att tillägga än de tidigare dagarna i veckan. Måndagen är nu avklarad och känns som dagarna har fått ett par extra timmar och går ännu lite långsammare!Det som jag tänkt på ända sedan jag flyttade hit men inte riktigt orkat ta tag i är nu förbockat med grön penna, Jag ska flytta in i en lägenhet! Weee... äntligen får jag den där lägenheten som jag så länge velat ha. Sen att jag ska dela den med en utav smålands och kanske Sveriges finaste tjejer, Emma gör det inte mycket sämre =) Kalas!

Kylan har tagiet ett fast grepp om Bjärnum och antagligen hela Skåne....detta kan bekräftas av röken från munnen och alla varma kläder. har dock ingen mössa och inget hår heller......gaaahhh!! Ända sedan jag styrde min kosa ner mot Sveriges södra delar har jag börjar prata och framförallt GÅ i sömnen allt oftare! Skrämmer mig lite.... Inte ofta man vaknar upp i vardagsrummet med täcke omkring sig och letandes efter Isak!


På Onsdag spelar Ark i Köpenhamn, sugen att dra dit men har varken tid eller pengarna för tillfället!
Christian " Dobbie" Hasselström är för mig lite av vad Björn hallberg är för På Spåret! Alltså hela behållningen för tanterna som trånar!
 Herr Hasselström & Jag....

Hepp! Puss!

image84

Ps. Igår blev en utav världens sötaste och bästa ungar ett år äldre!! grattis Julia! Hoppas vi ses snart! Kramar

Upp över mina öron.....

Hemmet har blivit fritidsgård fast det egentligen inte borde, Håller med till fullo men vet hur jag är! Sorry!Fick höra av en föreläsare att allt vi gör i våra liv egentligen bara är på låtsas.....funderar på det ibland!


Dagarna är stressiga och sjukt mycket grejer att göra. PR mail till media, sätta koreografier, repa stämmmor. Irritationen kommer smygandes allt som oftast fast den inte borde. En vecka kvar av omännskliga reptider och sen är det dags för ett välbehövligt Lov för vår del.Repar förbrilt på min Solosång, Upp över mina öron med tillhörande dans inklusive stegar! Hmmmm....Roligt med danser som är lite annorlunda.... Show kommer det bli!


              

Helklass rep, Medley 1


Ta Hand om er!

Stress bland paljetter och körstämmor...

Repetionerna är i full gång likaså, tonartskoll, dansrep, systugan m,m.
Alla engagerar sig verkligen till tusen och det är fantastiskt roligt!


Långa dagar och sena nätter resulterar i enorm trötthet och början till insjuknande....Trist! Gör allt för att motarbeta detta....


Robban, som jag hyr rummet av har kommit hem från sitt jobb i Spanien, Verkligen en toppenkille! Känns verkligen som det kommer funka skitbra!

Var i Halmstad i onsdags kväll och såg en repetition av musikalen "Little shop of horror" med bla. Jessica Andersson, Sven Melander, Thomas pettersson och mikael Tornving. Visste inte riktigt vad jag hade förvntat mig när jag satte mig till rätta i det röda sametsklädda stolarna men blev ganska så besviken.
Har blivit allt mer av "kändisar" i musikalerna som inte har någon musikkunskap överhuvudtaget. I detta fall Sven Melander, Thomas Pettersson och Mikael Tornving. Visst det är ett par veckor kvar till premiären men får väl se hur dom fixar det.

Återkommer senare ikväll då jag har mer tid.....


Schlager Schlager....

Dagen är äntligen över och årets Höstshow har blivit presenterad....

Handlingen är förklarad,roller utdelade och alla har fått sina nummer tilldelade. Alla verkar nöjda i nuläget iaf. Hoppas verkligen att det kommer bli så bra som möjligt och att vi kommer att ha roligt den här perioden.
För min egen del vet jag inte riktigt vad jag ska säga, får nog smälta det ett par dagar och uttala mig efter det....hmmmmNu börjar allt, repa stämmor, måla scenografi, sy kläder och mycket, mycket mer!

Biljettbokning och mer Info : http://www.markarydsfolkhogskola.se/bjarnum/index.htm

image76
Jobbade sista helgen på liseberg i helgen. Var med både glädje och sorg, försökte få ut det yttersta av de och lyckades nog tror jag. Gick in för allt lite extra för vem vet, kanske aldrig mer kommer tillbak även om detta har varit en av de bästa sommrarna i mitt liv.....

Trevlig avslutningsmiddag på Wärdshuset med stor taco-buffé med smaskig dessert! Som vanligt blir Marcus blödig när det gäller att ta avsked även om det bara är för en kort tid. Haft som sagt den galnaste, roligaste och inte minst sjukaste sommaren i mitt liv. Kommer aldrig glömma den!

Träffade människor jag inte träffat på ett tag och det avr riktigt trevlig även om det rev upp känslor som man todde att man hade lämnat bakom sig, men man slutar aldrig att förvånas!


Ta hand om er!

Studiedag...

Studiedag idag.....

Härligt med lite ledigt även om det bara är en dag så känns det super duper skönt. Lätt att få smak på ledighet men snart smäller det till med höstshowen, Per eller de andra lärarna hade tabbat sig ordentligt och lyckats lägga upp affischen på skolans hemsida i torsdags som vi elever hittade till vår stora förvåning. Allt hade vart så topphemligt tills.....ja.... men men på måndag får vi reda på allting!!Återigen i Göteborg för att hedra mitt yrke för en sista gång denna säsong och vem vet, kanske för alltid. ska i allafal ge allt imorgon i parken och försöka njuta av varje minut. La Kanina Deluxe kommer det bli!!


Vart på balettakademien ikväll och sett deras musikalföreställning med Denny, Jenny, Magnus m.fl. Roligt att se och peppar verkligen mig för att satsa ytterligare lite mer....
Bor hos Hatti i helgen, känns lite som det gjorde förut.. pratar oss genom nätter... kul som fäään har vi ihop och ja.... finns inte så mer att säga.... Älskar den bruden!!


image74

Dags att titta lite på kudden.... God Natt

Skrattet förlänger mig....

Packade bilen full med några härliga grabbar från klassen igår och brummade iväg mot Hässleholm. Lite inköp av tröjor och andra plagg för att trycka skollogon på. Linne för min del, resten var redan fixat....

18.00 hade vi bokat två banor på ZuperBowl lite utanför Hässleholm Centrum, hahah vid detta lagret hade jag segern inplanerad. mohahaah...
På med de snygga skorna och en stor portion självförtroende och sen var det bara att köra....

STRIKE
stor det stort på skärmen ovanför mig efter första gången jag kastat iväg det därklotet som jag alltid tror att jag ska fastna med fingrarna i! Tjooohej! Ville inte verka alltför glad eftersom detta egentligen bara var en lek, Hmmmm.... STRIK, gör man ju typ HELA tiden, Hmmm....

Konkurrenterna på min bana var Gotlands stolthet Isak och Hingsten från Vallentuna, Christian! även Chrisitan öppnar med en STRIKE, Ha tur tänker jag.....

Resterande 58 minuter av spelet i bowlinghallen är som en dimma för mig....medans grabbarna låg på tresiffriga summor strävade jag mot att slå banrekord, på tvåsiffrigt iaf..... Blev nog inte riktigt som jag hade tänkte mig....

Svårt bitter som jag alltid blir när jag förlorar i något tog vi oss en hamburgare i restauragngen för att senare brumma hemmåt igen där Mys väntade i Vita huset!  Fortfarande lite småbitter över dunderfloppen igår kväll... måste nog smälta det ett par dagar..... Pinsamt!

Idag har vi gemenskapsdag här på skolan, alla de andra skolorna som också tillhör markarydsfolkhögskola har kommit hit för att lekam lite. Hmm leka o leka, halvtrista föreläsningar, Blir lätt utrtråkad av biffiga killar med brottaröron som ska prata om träning och nämner ungefär tre saker på en timma om och om igen....

Andra Passet var med en liten liten söt tant vid Namn Marie, Marie hade bytt bana från massör och gått en tvådagarskurs i skrattets tecken, Varför skrattar vi och lärt sig att man mår bättre ju mer man skrattar. Passet blev till en härlig orgie av skratt.
Fånigt roligt att se machokillarna på översta raden av läktaren som hade lite
svårt att släppa loss.... Fniss Fniss

I morgon är det studiedag för oss och det innebär att jag tar min bil och drar mig mot "Falkenhell" återigen. Upp till Götet på Fredag för att Kanina mig en sista gången innan åretsavslutningsfest på Söndag!På Måndag händer DET........ Årets Höstshow skall presenteras och alla roller skall delas ut.... hade långt samtal med Helena ( Drama lärare och även ansvarig för showen) igår om vad som kommer att hända.
Alla går på helspänn och vill inte bli besvikna eller verka sämre än de andra....

Orkar inte lägga energi på de, alla roller är satta och det jag får vill dom att jag sak göra och tror att jag kan göra det bra. Upp till dom! men klart man hoppas på att få något roligt!

Boka biljetter?  http://www.markarydsfolkhogskola.se/bjarnum/index.htm

Pussar!Ps. Glädjer mig att syrran hittat till facebook-sekten, nu är vi alla samlade!!


  <-----------Lika som frukt?-----------> 

"Det här ska han få fan för....."

Snabbt inlägg angående kvällens utövningar igår...


Mögade i soffan resterande tid av kvällen med Anton, Isac, Emma och Christian, såg filmen AShooter, sett den tre gånger nu men blir alltid lika förvånad när hitorien uppdagas, man tycker jag borde komma ihåg någonting.

Kvällen/natten blev en härlig blandning av Oboy och kinesiska hand massage. visste ni förresten om att det finns en liten liten prick i handen som man kan klämma på så man skriker, Det gjorde Isak på mig... Hmmmm
Släpper alla spänningar påstod han, jag är tveksam!

Efter Shooter fortsatte vi med en film som öppnat många dörrar för svensk filmproduktion, nämligen
Sunes Sommar! Oj oj Oj vilken rulle! den har allt, roliga, invandrarskämt, dåligt skådespeleri, dåliga klippta scener och inte minst en stor nya av hederlig svensk avundsjuka och bitterhet! Härligt! En film i helt min smak!

image70

Helgens Händelseförlopp!

Tillbringat hela helgen i Sveriges framstjärt, Göteborg!
var ett riktigt bra tag sedan jag jobbade senast och det ver riktigt roligt att vara tillbaka på kaninum bland alla roliga människor och inte minst att gröna kompisar..... Kommit på att det skit bra att vara borta ett tag från de för då har man en massa ny energi som bara vill ut när man väl är där och kollar inte på klockan hela dagarna som man gjorde vissa dagar under högsäsongen.
 

Blev några mysiga promenader genom den folktomma parken, men vissa tappra själar hade pälsat på sig för att komma och tillbringa några timmar på Sveriges Största Nöje!!

        Jag, Emmy och Kanne på promenad!

Självklart blev det ett besök på Stage Door...mycket folk som vanligt men är man stammisar så fixar det sig alltid! =) Tack! Även den klassiska Ost & Bacon Burgaren stod på menyn och ett par öl sen var kvällen gjord.Åter i skolan och laddad inför kommande Workshop vecka.... Sång och Dans klasser idag och fortsättning imorgon.

På Onsdag är det Pop & Rock uppsjungning för hela klassen. Fick Once In My Life med Stevie Wonder.
Även dags att visa våra egna kreationer inom dansen då vi ska visa upp en egen koreografi då...Hmmm Hur ska detta gå tro.

Funderade lite över den där nya Kalles Kaviar med banansamk, Hur tänkte dom nu? Och för att säkert få folk att köpa den måste dom lova i reklamen att den är FAKTISKT god..... Suck!    Knarkare!!


Idag släpptes biljetterna till årets Höstshow här i Bjärnum!! Bara att skrika till om du/ni vill komma!!


vet inte riktigt om jag sagt det men har biljetter till en av Spice Girls återföreningstunré i Europa! London i Januari.... Oj Oj oj!! Stop right now... thank you very much....!! Yeah!!Glömde rapportera från TP-Uppseplet, Högst betyg! Allt gick över förväntan och vi fick verkligen vårt budskap förmedlat!! Även en hel del tårar strömmade ner från klasskompisarnas kinder!

      
image69  Puss!Be kaninjävel be!

Imorgon gäller det.... TP redovisning hela dagen. Ska bli kul att se de andras pjäser men ändå få köra vår på riktigt till slut! Då Jävlar!


Imon drar jag till Göteborg igen för att kaninerna kallar... jag hör hur dom kallar mitt namn, ge mig en väg att gå, jag ser en morot i kaninens hand.... vill ni att jag vänder om kaninar för den jag är.... aldrig sviker jag.....nej STOPP!
Spårade visst lite....

Nu ska jag hem och titta på action-film med min kompis Anton, han är från malmö och pratar roligt ibland! Hepp!

Poesi-bilder på G....

               Jävligt djupa bilder!! =) Puss
Come let´s pray for the weekends babe.... lalalaaaaaaa.....


Skymtar en topp....


Dagen började sådär... vaknade upp till ett Bjärnum i Shock! Dimman låt tät samtidigt som temperaturen hade sjunkit och kommit till de stadiet då det börjat ryka från munnen så fort man säger något. Både mysigt och lite trist!
Faktiskt ganska fint när alla löven ligger på marken i varma gula/röda färger fast det skall dock inte vara någon vätska på dom, Då försvinner genast mysfaktorn.
Dagen har varit som en vanlig onsdag, varken hit eller dit, till vi skulle ha vår Dramalektion.
Det var nu dags för improvisationsdelen, Äntligen känner jag somm ändå sysslat en hel del med teater. Nu jävlar!
Gick ut hårt med bilen och senare frys. Fantastisk!
har inte kännt mig helt lugn och bekväm i varken dansen elelr sången för det itne vart min starka sida men nu har vi äntligen kommit igång med Dramalektionerna!

Eftermiddagen var det dags för en repetition av " Som man bäddar får man ligga", alltså vår TP pjäs som skall visas upp på fredag inför resten av klassen och lärarna. Som testpublik hade vi bjudit in de elever som går en showlinje i Markaryd som tillbringar sina onsdagar här på vår skola. Även några lärare inklusive vår dramalärare skulle se och ge feedback på det vi kunde göra bättre.

Alla i gruppen var taggade till tänderna och gick verkligen in i det, slutade med att det blev riktigt jävla lyckat. Nu får vi dock inte slappna av inför fredagens uppspel!!

Skönt att få den positiva feedbacken som jag fick, behövde verkligen det för att få till den där omtalade gnistan igen! Hejja!!Nyss knaprat i mig ett saftigt friskt, KNAPRIGT äpple! älskar nämligen när mina äpplen är knapriga eller krispiga som är mer korrekt att säga. Vill nästan påstå att jag hatar mjöliga, Svenska äpplen, fan vi svenskar e sjukt kassa på att producera goda äpplen. Skärpning Reinfeldt!Kyss!
Marcus är glad!! ( Studsar)


image59

Hittade en bild från jenny o min promenad på stranden då vi plötsligt hittade denna mystiska varelse!!Love Today Blindtarmen....

Känner mig lite som en cola som varit skakad och när man öppnat den har allting sprutat åt olika håll och kanter och det har blivit ett sött kletigt lager på allting som fanns i dess omgivning, fast efteråt känns det bara äckligt och sådär jobbigt med alltihopa..... ungefär så, eller kanske mer som en så där fis-ljummen lättöl....som ingen vill ha!


Mic-tekniken gick skitbra idag, sista gången och då var det filmning och topphumör som gällde. Körde på Cabaret igen och satte den faktiskt riktigt rejält. Den där "Haren" som en gång fanns inom mig tror jag är död...på riktigt!
Efterår var det "utvecklingssamtal" med lärare plus de andra i gruppe plus att man fick se sitt uppträdande på film. Skrämmande! Måste biffa upp mig, ser ju ut som en jävla Blindtarm på riktigt....Lång.....smal och onödig!TP- rep idag också...Hmm.... tidad till ca 45, gränsen ligger på 30 min. Måste lösas! Imorgon är det dags att göra en öppen repetition för AMP. Spännande!   I bakgrunden hör jag Mika:s "Love Today" spelas om och om igen. Imorogn ska den och de andra två danserna filmas. Vissa har koma och hetstränar. Känner mig ganska så lugn för det, tar det som de kommer. men därimot är det Musikteaterkunskaps-läxa tills imon. Ingen vet hur stort eller någonting, Måste hem och hetsläsa!


Magen skriker, har fortfarande inte lärt mig att känna efter ifall jag är hungrig förens typ vid den här tiden på dygnet och kommer då på att - Ajdå, var ju typ 9 timmar sedan jag åt sist. Knasigt!

Nästa vecka är det Workshop vecka och ser verkligen fram emot de, nya grejer, ny energi och framförallt blir det nog inte så in i helvetes mycket att göra.... känner att dagens inlägg blir lite deppigt och grått men håll till godo.
Vet att jag själv varit i densistsen som ung och nyfiken/osäker kille, men ibland pallar man inte..... ta inte illa upp!
                               ----------------------->  Det är så världen fungerar!  <---------------------------------
Marcus Hissar:

¤ Potatisgratäng
¤ Dobbie....Ingen förstår som han!¤ Sömn -
är oftast för underskattat
¤ Minnen från förr                                                      
            
                                                                     

Marcus Dissar:


¤ Dryga människor
¤
För mycket att tänka på...
¤ Tid -
Räcker inte till helt enkelt!

                                                                       

Hej då! PUNKT SLUT! 

Varning!

VARNING!

Detta är ett inlägg endast för att visa vilken oerhört dålig humor Marcus har, Vi vill varna känsliga tittare....                 

                                                              
                                                                              
                                                                          Thihiiii....


Kill your darlings....

Precis färdiga med första genomdraget av Tp med ljus, fortfarande ca 10 min för lång.....

Kill your Darlings......


Sökte men hittade ingen bild på mig i det tillståndet som är jag är i just nu så fick bli en annan.....håll till godo.
Vandrar sakta hemmåt, för att sova, micteknik imorogn
.....life is a cabaret

Champinjoner och för mycket sprit!

Helgen har gått i lite av festens tecken...

Fredags hade Jag som ansvarig för The White House productions bjudit in till Kalas för att fira att jag blivit en lite mognare man..... Äntligen!
Klassen hade varkligen anstägt sig inför kvällens avktiviteter med allt från sånger till små kärleksförklaringar på toaletten.... (Nämner inga namn) =)
Blev mest förvånad över alla presenter som dom hade med sig och dom vara bara till mig, bästa som finns!

Låda med all möjlig kost och överlevnadsprylar, så som, nyponsoppa,chips, bananer, målarbok, kritor, majs, champinjoner, ballerinakex m,m. En riktig favoritpresent. Fick även två grymt snygga vin och vatten Karaffer och ett presentkort på ticnet så jag kan gå på The Ark eller någon annan bra konsert/föreställning! Galet glad är ordet för vad jag blev. Nästan lite för glad. Fick även en hälsning från grabbarna i The Ark!!!

Blev även glatt överraskad när Caroline kom från Falkenbergmen utan förvarning eller rättare sagt ren lögnaktighet hade med sig Tildis som "inte hade råd" att åka från linköping för att fira mig. En riktig Hövdpunkt!

Alla var glada och dansade natten lång, dock endast Anton och jag som pallade att dricka vin vid 06-tiden då alla andra gått hem/slocknat i soffan! Tack Anton!
Man slutar aldrig att förvånas vad som händer på fester i vita huset med klassen som gäster, Herre Gud! Hahaha


Besökte grannsstadens biograf på Lördagskvällen för att se komedin "Här med förklarar jag er Chuck och Larry"
Filmen får 2 havregryn av 10 möjliga. Adam sandler är inte min kopp te men är man 15 årig kille och inte vet så mycket om världen är den säkert fantastisk rolig!

Söndagen tillbringade jag med släkten...Mysigt att träffa dom igen. Mat och lite tårta och presenter såklart! Toppen!

Har även legat i hårdträning inför veckans TP-redovisning på fredag. Var på skolan till närmare 23 inatt och blir nog en lång natt även idag..... Härligt!
Bifogar några guldkorn från fredagsens party här nedan, Njut!


                                            

                                                         

                                                                         
Ibland kommer det upp väldigt gammla minnen, dels bra men även en del dåliga...... hahah varför tänker man inte oftare på när Andreas åt för mycket chips på fotbollslägret och kräktes utanför sitt tält. Eller Tildis och jag blev tagen av polisen för "Råkat" hälla vatten på folk från ett hustak. Minnen som ger en hysteriska skrattanfall.....

Förresten så har systern min och jag kommit fram till att vi ska göra våran egen almenacka för då får man bestämma bilderna själv...... September, Något med The Ark och en snigel som äter godis!
Måste dansa vidare.....
KyssPs. Bara tvungen att lägga in denna vackra bild från festen, vill dock meddela att Mikrofon frisyren är borta!