Julefrid och skidåkning...

Julen är avklarar utan störe psykiska besvär...

Den där lugna mamman som vi syskon önskade oss var på god väg men i sista sekunden försvann hon som vanligt. Julen var inte riktigt som vanligt, både till de bättre och det sämre.
Den delen av familjen som även detta år tvingade sig för att se Kalle och hans väner somnade även detta år. Frågan är varför dom envisas med att visa samma grejer varje år......Trist!


Juldagen- Mest överskattade festedagen på helaåret blev just de också. Roligt att träffa alla som kommit hem till stan igen. Dock inte den roligaste utgången.....Hmmmm
Hade planer på att fira nyår i stan men ångrat mig....Sticker till Norge strax med Mathilda för att fira nyår och åka lite bräda/skidor. Ska bli galet mysigt med lite snö och kyla. Tröttnat på gråa regniga Sverige....

  Norefjell - Här kommer vi!!Till alla som jag inte hunnit träffa eller på annat sätt missat så hoppas jag att ni haft en mysig julhelg och att ni får ett riktigt Gott Nytt År!

Puss!


Juletiden närmar sig.

Klockan närmar sig 15 och skolan har slutat för dagen.....ingen snö!


Nu är julsen sådär skrämmande nära igen.....brukar alltid inse ungefär runt den 20:e december varje år att jag inte hunnit se ett enda avsnitt av årets julkalender och det gör mig lite så stressad.

Ska bli skönt att komma hem ännu en gång och nu för en lite längre vistelse.....sedan att gratis mat och partaj med vänner inkluderas där är bara ett stort plus!
Vet även att det kommer bli stressigt för att hinna träffa alla och krama alla som man vill krama på.


Veckan har varit händelserik, Duettredovsningar, filmning av dans, tema dag av den där Webber m,m...
Så imon hoppas jag på en mysig julavslutning när man var liten, där alla får varsin pepparkaka och en clementin!


Puss

Showbilder!

Idag fick vi skivan med alla bilder som fotografen tog under föreställningen!
Smakprov!
         

                              

Glädjer mig att Maribe lägger ner sin dyrbara tid på mitt liv....Bilderna kommer snarast!!
Löv?? Hmmm Kommer ej ihåg!

Krogshow....

Fantastisk helg i Göteborg med vännerna!


Mest otroliga ä att vi ska köra krogshow i Jönköping på Fredag.....ligger i hårdträning för att få in allt matrial innan onsdag..... Undra hur det kommer gå.... återkommer när stämmorna är satta....


Puss

Ps. KåMA Nöje.....oj oj oj mannen utöver det vanliga hahahaa

Tvättstugeskvaller

För första gången i mitt 19-åriga liv har jag upplevt det som vårt mellanmjölksland är uppbyggt på. Skvaller i tvättstugan!

Emma och Jag smög ner i går kväll för att slänga in ett par maskiner på någon annas tvätttid men som verkade redan var färdig använda......just som vi står där och smyger som mest trycks handtaget ner och in kommer en äldre kvinna liknande Shrek. Hmmmm........Påkommna!

Blev rejält utstuderade av damen som stod helt tyst en bra stund innan hon såg sin chans till umgänge ich började då prata.....ordentligt! På den lilla stund vi sto där hann hon förklara allt om tvättstugen, att maskinerna suger, att den setrufugerar bara TRE gånger och endast tre gånger, fattade inte riktigt allvaret i det tro jag.....

Insåg efter en stund att jag var tvungen att fråga lite om henne så ställde snällt frågan:
- Ja men i vilken uppgång bor du då?

Då kom det, skvallret.........Var som en pånytt födelse, insåg först i mitten av samtalet att jag var mitt inne i Sveriges Kärna...... Fantastiskt!!    HahahaI helgen ska jag till Göteborg med mina kära vänner......weee....ska bli otroligt roligt att komma till liseberg igen och träffa alla fina människor och kaniner! har även fixat en Gasten-runda, vet att jag själv aldrig klarat gå den men men på lördag ska jag....

På lördag kväll är det STAGE som gäller, måste visa mina skolpolare vilken fin Stagekultur vi har upp i Gbg....

Tillfällig gäst i ditt liv....

Äntligen var det den 28 Novemer, jag hade väntat sen mitten av  Februari då jag beställde biljetterna till mig och Jan. Jonas Gardell hade äntligen kommit till Halmstads Teater med sin nya show " Tillfällig Gäst i Ditt liv".

Tack vare detta tidiga inbokande hade jag lyckats att få plats på Rad 1 Förnedringens bänkrad! Fantastiskt!

Förhållandevis kort dag i skolan satte jag mig i bilen mot Halmstad. En smula nervös och med en stor portion nyfikenhet gick vi in i salongen och tadaaaahhaaaa....Rad 1, Så nära man kan komma, vi skulle inte missa den minsta lilla spottpartikel som lämnade Jonas mun de närmsta två timmarna!

Föreställningen var fantastisk och berörde mig på många sätt, oftast låg vi alla dubbelvikta av skratt medens Jan fick sitta med en Dildo i handen föreställande Brummel-man från Klas-Klättermus.... hahah men även på det allvarliga planet som jonas alltid har med. De han ville förmedla var att vi alla är tillfälliga gäster i varandras liv, en del på lång tid men även många endast för en kort kortstund. Berättelsen om hans mor var galet bra angående Demens och förlust inte bara i minnet....

   


Stannade kvar efter föreställningen som bestämt och träffade och snackade en del med Jonas. Trevlig och väldigt ödmjuk kille. pratade om allt från rekvisitan till hans försenade plan och stresade dag. Extra föreställning kommer att ges den 7 Februari 2008, Då ska jag dit igen mednågra från klassen! Hurra! Hurra!Återigen en fantastisk show med både komik och allvar. Alla borde se den!

image111