Microdöden....

Alla "Microsar" som jag har stött ihop med runt om i världen fungerar på det sättet att maten blir varm när dörren till den är stängd..... Min funkar även med dörren öppen!!

När jag för en tiondelssekund öppnade dörren till den igångsatta micron utbrister oscar:

-Stäng den, vi får ju fan cancer!!


image202

Stämmer verkligen detta? För om det gjorde de kunde man mörda sina offer hur lätt som helst. Lirka upp låset på natten där offret sover sina skönhetssömn, Baxa in en helt vanlig micro, öppna luckan på den och sätt igång på ca 7 minuter. Så paff är offret avklarat.... Eller? Observera att du måste omedelbart lämna området för minska risken för strålning och avlidande.....

Bara en fundering!Ladda om....

De hetaste känslorna har lagt sig sen helgens bravader.....Och det är bara att ladda om!


Intesivt danspass och även ett av de roligaste på riktigt, riktigt länge har vi haft idag. Bodypump med Jonna och sedan den fantastiska koreografin från "Lill-Audition", förra veckan!
Riktigt bra stämning och blev pepp som attans på sökningen på torsdag.


Är ensam från Bjärnum i min grupp medans resten av klassen är i gruppen innan. Skitsamma! Är väl bara att köra på iaf och bita ihop!

Förvirringen angående de fyra söklåtarna till BA är nu över, hahah skönt att ha dom klara, ska hem och repa lite till nu ikväll så dom sitter i ryggraden. Rösten är dock lite trött men men....Puss från Mig!


Performing Art School - Antagen!!

Performing Arts School - 3-årig yrkesutbildning inom show och musikal!

Jag kom in!

Helgen är avklarad med en smärre chock. Tre dagar av audition och olidlig väntan varje dag efter svar om man skulle gå vidare.
Torsdag till lördag, Lördag till söndag och från söndag till antagen. Jag hade tydligen det som krävdes för att bli antagen och ca 15 andra från min älskade klass här nere i Bjärnum. Helt galet kul!
Helgen har även vart fylld av trista grejer, polare som inte gick vidare.. Suck!

image201

På torsdag söker vi till Balettakademien, bara att ladda om och köra hårt!

Marcus är galet glad iaf!!

Sparka mig därbak!

Idag bär det av...

Imorgon är det dags för intagningsproven till Dansforum/ Performing Arts School i Göteborg.
Med nerver på spänn, noter och monologer fint inpackat och med en viss nervositet sätter vi oss i bilen om ett par timmar som bär av mot Sveriges Framstjärt!


Inskrivning imorgon kl 08.00.................
Nu finns det inget tvivel om det, våren är med all sannerlighet här!
Igår låg vi på gräsmattan utanför huset och tittade på solen, Drack lite öl och mumsade på potatissallad. Fanns även en fotboll som vi lekte med..... Nu är det mysigt på riktigt!

Idag är det den stora Kick-Off:en för alla anställda på Liseberg. Gratis är gott och trevligt umgänge! Får se om jag hinner dit eller om jag måste ladda ikväll.... antar det sista....


Önska mig lycka Till för nu gäller det!


image200

Sammanfattning! Galen sådan!

Ännu en vecka är avklarad

En vecka som bestått av:

Måndag: Bjärnum - Göteborg Tur och Retur Sminkutbildning på Liseberg
Tisdag: Katastrofal Sångworks, Bjärnum - Göteborg Tur och retur Sminkutbildning på Liseberg
Onsdag: Bjärnum - Halmstad Tur och Retur, Jonas Gardells fantastiska föreställning
Torsdag: Balett, halvdöd! Interpreetations redovisning, riktigt nöjd!
Fredag: Körrep och danslektion, Bjärnum- Falkenberg, Falkenberg - Göteborg.

Lördag, Söndag : Repetetioner med Lilla Scenen på Liseberg!

Magen pajade redan i slutet av helgen av all stress i bilen, men nu börjar den bli glad igen!

En aning trött på allt flängande men bara att bita ihop, snart är det över och då får man vila....


Marcus återkommer...


På återbesök...

Inaktiv på bloggfronten....


Halmstads teater igår kväll med ett gäng vänner. Äntligen dags för Jonas Gardells framflyttade show: "Tillfällig gäst i ditt liv". Såg den senast i höstas i samma lokal. Fanns en hel del skillnader faktiskt!

Då satt man på första raden och var en av kvällens offer, nu satt man på rad sju och hade lite distans till scenen och hann med att se allt som hände. Kvällen var även konstig på olika sätt...
Den unga kvinnan på första raden som rent ut sagt störde och dessutom Förstörde stundvis i showen både för Jonas och för oss som publik. Men galet proffsig som han är löste han det prima!

Tack Jonas för en fantastisk föreställning!

image198Auditiontiderna börjar verkligen närma sig, Dansforum/Performing Arts School om precis
en vecka, Hög tid att lägga ner sin själ i det man inte orkat göra.... Nu jävlar!
 

Djupt tragiskt...


Engla och Stjärnsund...
Kan man tänka sig några vackrare namn?
Kan man tänka sig något friare och gladare än en flicka som för första gången får cykla hem själv efter fotbollsträningen?


Mina tankar går till Englas mamma, Carina Höglund, Hon som gjorde allt rätt. Hon var en mamma som brydde sig, hade koll, visste precis var henne älskade dotter befann sig. På fotbollen...
Oxh hon visste när Engla började trampa hemåt, Hon ringde flera gången längs med vägen för att kolla så att allting var okey. Och det var det, fram tills  14.30 då Engla plötsligt inte svarar längre.

Englas mamma gav aldrig upp. Aldrig! Hon slutade aldrig tro att hon skulle komma hem. Oskadd.
Dagarna gick men Carina släppte aldrig taget. Aldrig! Hon hoppades på ett mirakel.

Många var dom som

Som letade i diken, spanade ner i brunnar och gruvhål.

Som sökte bakom granar, buskar, snår.

Som kikade in i stugor och torp.

Som aldrig gav upp.

Som hoppades.

Trodde.

Till slut var det en som gav upp. Anders Eklund 42 år. Pressen blev för tung till slut. Det var han som hade bragt Engla om livet.

Berättelsen som Engla i Stjärnesund är på alla tapeter runt om i landet just nu. Med all rätt. Detta är något som inte händer speciellt ofta i vårt "lagomland" men ändå händer det allt för ofta. Barn har förlorat sin kompis, familjen har förlorat en älskad dotter, syskon. Låt berättelsen om 10-åriga Engla leva kvar. och Låt oss aldrig glömma det som hände i Stjärnsund!


No more Drama...

Works-dag och drama för min del....

Förra tisdagen hade jag dans en hel dag och blev förvånad över hur roligt det var och hur snabbt tiden gick. Skönt att få jobba ordentligt med något under en hel dag. Precis så kände jag inför dagens Drama-Works.
Blev besviken tyvärr, improvisera fram scener med vissa föraningar vi fått av läraren
. Hela dagen!

Gruppen funkade utmärkt men idetorkan fanns där, trist!
Har mina 20 minuters Monologträning imorogn med min dramalärare. Inte riktigt hunnit förbereda mig. Skäms lite och med all rätt. Tråkigt att känna att man alltid måste släppa något för att hinna med andra saker som är mer viktiga.
Tack för idag, Slut för idag!

Blogg och snyftfilm....

Mannen myten, legenden, Per Nyberg sitter vid min vänstra sida och blanerar sitt fortsatta liv som bloggare...Härligt Per!Har genomlidit en dag av rastlösthet och inte gjort ett dyft typ.
Sånglärarna har glömt mig och någon sånglektion finns inte i syne på långa vägar. Suck

Hade mys och filmkväll med min trogne vapendragare, Sofie Jung som min mamma hade sagt. Vet inte rikitgt varför hon kallar Soimage197fia vid efternamn och ingen anna. konstiagt! finns ju inte överdrivet många Sofia i mitt liv. Kanske i hennes!Äntligen, efter en hel termins planering och diskussion såg vi slutligen " Dagboken" igårkväll. Kärleksfilm på högnivå hade jag blivit lovad. Till och med bättre än "Holiday"....tvivlade. men ack vad jag bedrog mig.
Kanonfilm och ögonen var inte torra mot slutet! Se den....


Tack för denna gång!


skäprning!

Pelle nyberg...skärp dig!

image196

To be continued...

Helgen är återigen över...

Ännu en vecka i skola med högt tempo och massor att göra. Ganska så lugn början idag men imorgon är det återigen dags för WORKS-dag. Då är det Drama som står på min lista. Ska bli roligt att få jobba ordentligt igen!

Fått allt material från Liseberg nu som det gäller att lära in....
Fan va peppad jag är och det ska bli så fruktansvärt roligt!


Kommit in i en sakna-mina.-vänner-period. Galet mycket faktist! Ringde till Caroline igår som är i Australien, Råkade väcka henne pga av all tidsskillnad men roligt att höra av henne lite iaf. Åhhhh.....

9 Dagar kvar till jonas Gardell
Halmstads Teater!
Tjoooohej!Nu ska jag kissa och sedan repa....

Interpret, Bock!

Interpretationen är härmed avklarad....

"Interpret"...upgiften är nu avklarad och får väl säga att det gick ganska så bra. Varken hunit eller orkat lägga speciellt mycket energi på den. Var lite rädd för uppvisningen men det funkade bra iallafal. Som tur var!

Nu är alla ansökningar på lådan och förhoppningsvis i en gul bil påväg mot Götet. Nu gäller det bara att repa kräksmycket på allt material jag har.

På lördag är det dags för fest, inte vilken fest som helst utan det är dags för GLITTER-fest! Då jävlar! Hoppas större delen av klassen kommer och att det blir lika trevligt som vanligt! Helst utan större katastrofer och skrällar!

Ledig kväll...dammsuga, diska och bara va.... Hepåre!


På lådan!!!!

Sista anmälningsdag för BA och PAS är på fredag.......Alla papper måste skicka typ idag eller imorgon. Det råd kris och panik på skolan!!


Författat det hemska brevet om mig själv, fyllt i alla kryss angående kunnighet och fixat en alldeles förträfflig bild på mig själv. Nu ska allt bara på lådan! Och så pengarna så klart också...suck...

Auditionträning på dansen.....galet roligt och nu är vi verkligen nära. Luktar gammal ost om mina fötter.

Annars då?
Fotsvett
Hungrig
Nervös
Finne på läppen....Aj
Interpretations läxa, Uupps!
Interpretationsuppgift tills imon....Inte kommit sådär hejdundrandes jätte mega långt så det blit nog repa repa repa repa ikväl...ett måste, ELLER!? Är det Top Model ikväll?
Nya telefonen gör att nummer försvinner så du, älskade syster, försökt få tag på dig ett tag.
Ring mig gärna! PussPuss från mig: Calle Norlen i byn drag!

Back in Byn

Bloggen har bråkat ett par dagar.....
Just därför som jag har varit inaktiv på bloggfronten. Förlåt!Då var man tillbaka i byn som ligger alla varmast om hjärtat. Byn där man har plastblommor i fönstren som matchar färgen på gardinerna. Helt fantastiskt!
Måndag och första skoldagen efter ett skönt lov, medger att det var lite jobbigt att vakna och komma tillbaka till livet.


Idag har vi börjat med våra "Works-dagar", Har dans hela dagen idag och egna koreografier som gäller. Insperationen har liksom sinat lite efter lovet. Snart är det dags för alla sökningar och audition. Orkar inte stressa upp mig riktigt men det är fullspäckade veckor fram tills dess.


Ja ja.....in i danssalen igen.....


Efter håret blev klippt på lovet tycker vissa i klassen att jag är toklik Calle Norle´n, hmmm vet inte riktigt om jag kan hålla med om det.


image195