Willkommen.....

Willkommen to my Cabaret.....


Delrapport från Tisdagens Micteknik!!

Som vanligt hade Marcus stressat upp sig inför veckan micteknik till den grad att han mest satt och tänkte påexakt hur kissenödig han var och hur duktiga alla dom andra var som gick fram och sjöng sina duetter.
Linda och Sandra, oj oj oj oj....... take me or leave me ur RENT, galet bra..... finn nästan inte ord för hur grymma dom var.  Var till slur vår tur också.... gick ganska så bra, Viccey ballade ur och jag sjöng mkt själv, haha oich avslutade med att gråta. Blev grovt chockad över hennes gråtattack......

-Men va fan, Du måste ha lite kuk i dig!!, har Viccey skanderat varje gång vi repat o vem fan var det som hade staka i sig nu hahaha men allt kan hända när man e nervös. Alla fick sjunga två gånger och andra gången kändes det mycket bättre även om viccey fortfarande inte var på topp....

Nya temat för nästa vecka är Musikal, Äntligen, känns lite som det är därför vi är här.....Något som var jobbigt var att dirket efter urladdningen efter en veckas intensiva rep och nervositet gå direkt på att välja en nya låt och antalgigen upprepa samma sak igen.

Nästa vecka val blev till slut Cabaret ur just Cabaret..... Nu ska det showas...... eller nått!

Dagen startade med att entra min privata toalett med orange heltäckningsmatta och känna hur mattan nu var helt blöt och vatten sipprade in mellan tårna, något knasigt hade hänt! Fick senare kontakt på vår vikarie-husägare som snällt kom dit och undersökte saken.... Hmmm..... blanding mellan hår,hudavlagringar, smuts och annat vanligt äckel hade samlats till en lagom stor härlig klump som satt sig i vatttenlåset..... Mumma!

Bänkade oss framför tv:n igår med nybakad kladdkaka för att se Klasskompisen Sonny gå vidare i IDOL, dessvärre visade dom inte hans audition men hoppas på få se lite från slutaudition nästa vecka.




Avslutade kvällen igår med att se en av de två dokumentärerna om Ark från typ 2000, Kul att höra deras resonemang angående eventuellt att bli kända och få spela på stora scener runt om i världen, ikväll är dom i Italien.... =)

  Nu        <-------------------->       Då


Vaknade upp med galet ont i ryggen idag, trist och jävligt drygt att det fortfarande hänger i från olyckan för typ 4 år sedan. =( men är man viking så är man.....fniss fniss


Vardagen har verkligen infunnit sig även den här gången och den så kallade smekmånaden är långt ifrån över... Nu är allt allvar och man måste kämpa varje dag. Folk pratar om prestationsångest och ibland finns den där och slår en lite i huvudet......






Jehovas vittnen påstår att Sex är som en tårta. Om men ger bort små bitar till många olika, har man ju inte hela kvar att ge bort när man hittar den rätta...

Marcus säger; ge bort tårtan genast, imon är grädden härsken!





Imorgon är det återigen Fredag och jag ska återvända hem för  att senare ta tåget till Göteborg och mitt kära arbete. Ska faktiskt bli riktigt roligt att träffa alla arbetskamraterna igen och få krama lite på dom, Hinner eventuellt attleka lite med Svante och Jenny också. Kärlek!  

Inte för åldersnojan har börjat komma men snart fyller man 19, ett sådant där meningslöst år då ingenting händer liksom, man får inte göra något som är nytt och ingenting förändras typ...... Hmmmmm!!



Ta Hand Om Dig
Puss & Kram Marcus



Ps. Annonyma människor som avlägger ihopsatta ord som formar meningar utan innebörd i kommentarfältet, giv dig till känna =) Jag skall möta dig med glädjens budskap av jesus finns och att vi alla lever i synd....eller nått!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback