De nominerade är.....

Är alltid lika spänd när dena här tiden på året närmar sig då alla galor börja sändas, Guldbaggegalan, idrottsgalan, Rockbjörnen och inte minst Grammisgalan som gick av stapeln igår kväll i ett fullsatt Globen.

Salem Al Fakir utnämndes till kvällens stora vinnare när han kammade hem 4 priser under kvällen och inte heller oförtjänt för killen e riktigt bra på det han gör. Kvällens förlorare blev Sahara Hotnights (enligt media). Dom var nominerade i en rad utnämningar men vann inget, men vafan tänk på dom som inte ens var nominerade.....




Det som är allra roligast med galorna är att se de små rutorna med de nominerade i strax innan resultatet skall avslöjas....Alla har den spända och glada minen....tills beslutet kommer, en blir överlycklig och de andra fyra i rutorna bredvid försöker se sådär härligt glada ut även om dom inte vann...... men egentligen lysser stark känsla av bitter igenom..... Härligt!!

Som alla andra år släpper KENT och Winnerbäck sina album ett par månader innan galorna så dom är färska med låtar så dom alltid vinner, För dom vinner ju inte för dom gör något nytt spännande det är endast för att Svenska folket har fått det på rutin. Mår alltid lika dåligt då KENT släpper ett nytt album med texter om asfalt och marsankräm. Plötsligt faller alla svenskar i någon slags depprsission och alla tar genast fram oshyvlen och skär sig i armarna.....rätta mig om jag har fel...



Läste nyss på aftonbladet.se

Ett stort antal diskuterande läsare var dessutom överens om att The Ark borde prisats.

- Att The Ark inte fick en grammis är inget annat än en stor j-la skandal, skriver hasselbacken.

- Skandal att inte The Ark vann något pris. Deras låt "The worrying kind" har man hört jättemycket på radion, skriver Karlberg.


image128




Heja Salem och Miss Li men kräk och tippex på gubbarna som borde lagt för länge sedan...Kom med nytt!

Puss


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback