Deltävling 1; snälla snälla....

Så var det igång...

Igår gick det av staplen Prmiären för årets upplaga av folkfesten Melodifestivalen.
Premiären hölls här i stan, Scandinavium.
Hela stan exploderade nu sista dagarna.Olika sponsorer tävlade om att få mest folk till just sin monter ick" ococ självklart kunde man vinna en massa biljetter till gårdagens direktsända deltväling.

Vet inte riktigt vad jag tycker om årets upplägg. Tog dryg 13 minuter innan första bidraget var igång. Alltså en massa dravell som förspel. Iallafal ca 20.13 smäller det av en massa pyra och Nina kör sin Tick Tock med hjälp av sin "jag är sjuk i huvudet blick och gigantiska bröst. De flesta glömde låten och frågade sig ; Varför har hon på sig ett restaurerat lastbilsdäck och dom där brösten är dom äkta?

Tyckte Alcazar var dom som stod för kvällen show. Kvällens skräll var absolut "Cirley Slamp". Topptippad, en tupp i halsen och så var hon borta, tråkigt men sant. Vill även införa kvällens förskräckelse, Caroline Af Ugglas tar hem det utan större hot från de andra. Men va fan, Snälla, snälla....
Och sedan att den internationella juryn valde henne.... Hjälp!


Men iallafal vidare till final blev Emilia och Alcazar medens Scotts och Ugglas fick gå till andra chansen.


Petra Mede
var ny som programledare efter succén med luuk och Gustafsson. Kan inte vart speciellt lätt men tycker hon fixade det. Hört blandade meningar men hon är min kopp te. Go Girl!




Vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback