The Ark Tackar för sig!



Så kom beskedet...
The Ark väljer att lägga instrumenten på hyllan efter 20 år tillsammans.

Under kommande år, 2011 så firar The Ark 20 år som band och det blir ett lite annorlunda firande.
dom har nämligen beslutat sig för att sluta med musiken. Den 23 februari släpper bandet en ny platta med sina allra bästa låtar. "Arkeology" som den heter är lltså en klassisk Greatest Hits-skiva med alla stora hits som producerats under åren. Där tillkommer även två helt nya låtar som spelats in nu i November. Första singeln heter “Breaking Up With God" och släpps redan 10 Januari.



I tidningarnar idag kan man läsa om "chockbesked" om splittring och allt verkar kaos men tror det är en helt annan sida som är sanningen. Killarna i bandet känner sig färdiga och mycket nöjda över de som dom presterat.

Men The Ark slutar inte bara sådär, dom vill ge oss fans något alldeles extra. Därför ger dom sig ut på två turneér under året 2011. Först börjar dom med en klubbturné på små scener runt om i landet där dom vill möta fansen och tacka för allt som hänt under åren.  

Klubbturnén spelas på följande platser:

Turnéplan våren 2011 – Arkeology Tour MMXI

3 mars Helsingfors, Tavastia
5 mars Karlstad, Nöjesfabriken
9 mars Uppsala, Katalin
10 mars Åre, Bygget
11 mars Sundsvall, Stadshuset
15 mars Stockholm, Cirkus
18 mars Göteborg, Trädgår’n
19 mars Malmö, KB
24 mars Växjö, Palladium
26 mars Norrköping, Flygeln
31 mars Oslo, Rockefeller
2 april Helsingborg, The Tivoli
19 april Köpenhamn, Amager Bio

Biljetterna till vårens turné släpps 14 December!

Sedan, i slutet av Maj ger sig grabbarna ut på en stor avslutande sommarturné. Speldatum är ännu inte offentliga men håll utkik för du vill inte missa detta sista spektakel.

Jag har följt The Ark sedan de slog igenom i början av 2000-talet. De "kontisga" bandet med ofattbara kläder och smått generande scenspråk. Jag älskade det! Sedan dess har jag följt dom, från de galna och konstiga till det mest folkliga som melodifestivalen, på turnéer landet runt, läst tidningar, kollar klipp och allt möjligt. Dom har alltså haft en stor plats i min uppväxt genom åren vilket jag är mycket glad över. Men nu tar kalaset slut. Vilket jag tycker är bra! De avslutar när de är på topp! Värdigt och bra!

Så nu väntar en vår och sommar med konserter, allsång och glam!










Kan inte slut le då jag ser dessa bilder och minns tilbaka på alla år!

Calleth You, Cometh I


Kommentarer
Mathilda

vad konstigt :S sjukt att de ändå hållit på i 20 år redan, känns som att man börjar bli gammal ;) saknar dig fina marcus!

2010-12-12 @ 10:31:44 | http://mathildamoller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback