Blues Mothers!


I höst kan ni se mig och några andra av mina kära klasskamrater på scen igen.
Den här gången är det inte bara här i Göteborg, Eriksbergshallen, utan även i Globen, Annexet i Stockholm.
Det är Lundström Nöje som presenterar årets stora julshow utan det minsta lilla jul. Vi har kastat ut alla plastgranar, krossat alla röda kulor, smält all snö och gömt undan den redan så uttjatade julmusik där ni aldrig kommer hitta den. Istället blir det någon helt annat som ni sent kommer att glömma!

Det ska bli fruktansvärt roligt att göra den här showen, Tillsamans med LaGaylia Frazier, Anna Sahlene och Jesper Sjöberg ska vi i klassen få folket att slå klackarna i taket och skapa hysteri.
Jag hoppas på att få se många av er där ute i publiken! Vi ses!

För mer info om showen och bokning av biljetter, Klicka in här!





"Från den högoktaniga filmen Blues Brothers har vi stulit den bästa musiken, smugglat in några personliga musikfavoriter och förädlat bröderna till tuffa, moderna och glamorösa kvinnor. Bakom solglasögonen gömmer sig Anna Sahlene och LaGaylia Frazier –BluesMothers. Ständigt på flykt undan lagen har de sitt tillhåll i Eriksbergshallen i jul. Följ med till 70-talets Chicago där Blues Mothers röjer med finess och ett tungt artilleri av soul och blues.

Kapellmästare Rickard Åström styr sina underhuggare med järnhand. Organiserad brottslighet i form av 5-mannaband, kör och blåsare gör att Ostindiefararen Götheborg får stärka förtöjningarna vid kajen utanför! Vi ber er också vara uppmärksamma på den efterspanade Jesper M Sjöberg, senast synlig runt om i Sverige som ”Big Bopper” i musikalen Buddy Holly. Indikationer finns på att han kommer att bryta sig in i showen"


 




Kommentarer
Eva-Lena

Vi ska se Blues Mothers med mitt jobb.

Vilken bonus att just killen som står för bloggen jag läser ska medverka. Härligt! Vi kommer ett gäng på 25 glada tjejer i början av december! Vi ses!

2010-11-09 @ 18:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback